Wellicht is een combinatie met banksparen iets voor u ? Het BKR Tiel registreert alle consumptieve leningen en GSM Abonnementen. Meer dan 10,8 miljoen Nederlanders zijn geregistreerd waarvan 900.000 een negatieve registratie hebben. Huurkoop Auto : een methode om auto te rijden zonder BKR registratie

Online-lenen-specialist.nl © . Linkpartners | Sitemap | Lees onze Disclaimer

Zorg dat u weet waar u over praat. Kijk ook eens naar Informatie Geld Lenen
Zorg dat u weet waar u over praat. Lees de onderdelen  goed door. Online geld lenen. Informatie Geld Lenen. BKR Krediet. Gratis Geld Lenen Offerte. Twijfel niet, maar vraag gratis en vrijblijvend offertes aan voor geldleningen Gratis en vrijblijvend hypotheek offertes aanvragen

“BKR Screening”

Bij de meeste aanvragen voor leningen wordt u bij het BKR gescreend

De meeste geldverstrekkers zoals o.a. banken zijn lid van het Bureau voor Krediet Registratie. Als lid verplichten ze zichzelf min of meer informatie te verstrekken aan het BKR over de consumenten die een leningovereenkomst aangaan met die betreffende geldverstrekker. Tevens worden GSM Abonnementen geregistreerd, niet de pre-paid abonnementen, maar alleen de post-paid abonnementen. In de database van het BKR wordt zodoende bijgehouden wie een krediet hebben, maar ook of er betalingsproblemen zijn (geweest). (verderop meer)

Het Team van Online Lenen Specialist.nl

Bij een persoonlijke lening staan de looptijd en het rentepercentage vast. Vrijwel altijd hanteert de kredietverstrekker een annuïteitenschema. De maximale looptijd zonder onderpand loopt, afhankelijk van de geldaanbieder, uiteen van vijf tot tien j aar. Wordt de persoonlijke lening gebruikt voor de aankoop van een goed met een langere levensduur, bijvoorbeeld een pleziervaartuig, een stacaravan of voor woningverbetering, dan zijn de mogelijkheden voor de persoonlijke lening wat ruimer.

Been BKR screening is niets anders dan een controle van uw persoonlijke gegevens, uw geregistreerde leningen, uw geregistreerde GSM Abonnementen en de controle van uw betalingsgedrag.10,8 miljoen consumenten zijn geregistreerd

De kans is groot dat u bij het BKR bekend bent. In het Centraal Krediet Informatiesysteem (CKI), zijn namelijk de gegevens van 10,8 miljoen consumenten verwerkt. Deze consumenten hebben allemaal een overeenkomst op hun naam staan. Het gaat hierbij om alle overeenkomsten en niet alleen om diegene waarbij een betalingsprobleem is ontstaan. Zo is het bij het BKR bekend indien  u een kredietlimiet op uw betaalrekening of een creditcard heeft, of dat u wellicht gebruik maakt van een uitgestelde betaling ('Koop nu, betaal later'). Uw gsm-abonnementen kent het BKR alleen als u deze hebt afgesloten bij een van de aangesloten partijen.


Alleen screening en registratie bij partijen die aangesloten zijn bij het BKR. Op BKR-specialisten kunt u zien welke organisaties zijn aangesloten bij het Bureau voor de Krediet Registratie.

Wat is een BKR screening ?

Hypotheek is in beginsel niet bekend bij het BKR Bij een persoonlijke lening staan de looptijd en het rentepercentage vast. Vrijwel altijd hanteert de kredietverstrekker een annuïteitenschema. De maximale looptijd zonder onderpand loopt, afhankelijk van de geldaanbieder, uiteen van vijf tot tien j aar. Wordt de persoonlijke lening gebruikt voor de aankoop van een goed met een langere levensduur, bijvoorbeeld een pleziervaartuig, een stacaravan of voor woningverbetering, dan zijn de mogelijkheden voor de persoonlijke lening wat ruimer.


Hypotheek is in beginsel niet bekend bij het BKR

Een hypotheek is in principe niet bij het BKR bekend. Deze wordt pas bij ons gemeld als u langer dan 120 dagen een termijnbedrag niet hebt betaald.


Postpaid GSM Abonnement wordt altijd geregistreerd

Let op: een postpaid gsm-abonnement wordt altijd geregistreerd, ongeacht de hoogte van het abonnement. Een verzendhuiskrediet wordt ook geregistreerd als u voor minder dan €500 op afbetaling koopt en u langer dan twee maanden een bedrag tussen de €125 en €500 niet heeft afbetaald.


Algemene regel: registratie krediet indien


   * u hier tenminste drie maanden over kunt beschikken;

   * het geleende bedrag minimaal €500 en maximaal €125.000 is;

   * de overeenkomst is verstrekt aan een natuurlijk persoon.


Overeenkomsten zijn bij het BKR bekend vanaf het moment dat ze worden afgesloten. In principe weet BKR dus dat u een krediet of gsm-abonnement hebt, zodra u hierover kunt beschikken.


Nadat u de overeenkomst hebt beëindigd, blijven de gegevens hiervan nog vijf jaar zichtbaar bij BKR. Hierdoor kan een kredietverlener zich over een langere periode een beeld vormen van uw financiële situatie. Vijf jaar nadat het krediet is beëindigd, verdwijnen de gegevens uit ons bestand.  Registratie bij het BKR