Wellicht is een combinatie met banksparen iets voor u ? Het BKR Tiel registreert alle consumptieve leningen en GSM Abonnementen. Meer dan 10,8 miljoen Nederlanders zijn geregistreerd waarvan 900.000 een negatieve registratie hebben. Huurkoop Auto : een methode om auto te rijden zonder BKR registratie

Online-lenen-specialist.nl © . Linkpartners | Sitemap | Lees onze Disclaimer

Zorg dat u weet waar u over praat. Kijk ook eens naar Informatie Geld Lenen
Zorg dat u weet waar u over praat. Lees de onderdelen  goed door. Online geld lenen. Informatie Geld Lenen. BKR Krediet. Gratis Geld Lenen Offerte. Twijfel niet, maar vraag gratis en vrijblijvend offertes aan voor geldleningen Gratis en vrijblijvend hypotheek offertes aanvragen

“BKR Tiel”

Wat u moet weten over het BKR te Tiel  

De Stichting Bureau voor de Krediet Registratie in Tiel is opgericht in 1965  door het financiele bedrijfsleven om het Centraal Krediet Informatiesysteem (CKI) te beheren en te verzorgen. In CKI zijn de gegevens opgenomen aan wie deelnemers kredieten, kredietfaciliteiten of gsm-abonnementen hebben verstrekt. Het BKR heeft als stichting geen winstoogdoelstelling. Men ontvangt  een beloning voor de verleende diensten. Voor een ieder die een lening heeft en/of een nieuwe lening wil afsluiten is het BKR te Tiel van groot belang. Lees hier alles over BKR Tiel vertegenwoordigd.

Het Team van Online Lenen Specialist.nl

Bij een persoonlijke lening staan de looptijd en het rentepercentage vast. Vrijwel altijd hanteert de kredietverstrekker een annuïteitenschema. De maximale looptijd zonder onderpand loopt, afhankelijk van de geldaanbieder, uiteen van vijf tot tien j aar. Wordt de persoonlijke lening gebruikt voor de aankoop van een goed met een langere levensduur, bijvoorbeeld een pleziervaartuig, een stacaravan of voor woningverbetering, dan zijn de mogelijkheden voor de persoonlijke lening wat ruimer.

De keuze voor Tiel als vestigingsplaats van het Bureau voor de Krediet Registratie heeft geen andere reden dan een redelijk centrale locatie in Nederland waar op dat moment de voorkeur op is gevallen. Het Bureau Krediet Registratie, kortweg BKR, informeert aangesloten organisaties (deelnemers) over kredieten en gsm-abonnementen die consumenten hebben afgesloten bij hen. Deze belangrijke informatie helpt de deelnemers bij hun afweging of het verantwoord is om een nieuw krediet of gsm-abonnement te verstrekken aan de aanvragers. Hierdoor helpt de Stichting BKR Tiel om de krediet- en betalingsrisico's te beperken en overcreditering en andere zorgelijke schuldsituaties te voorkomen. Op deze manier dragen het Bureau voor de Krediet Registratie  (BKR) bij aan een maatschappelijk verantwoorde financiele dienstverlening in Nederland. Zeker in tijden van een kredietcrisis wordt het nut van het BKR bewezen : indien in Amerika een dergelijke organisatie had bestaan dan zouden er veel minder ongedekte hypotheken c.q. Woningleningen zijn verstrekt aan de burgers. Belangrijk is echter wel om te vermelden dat het BKR geen hypotheken registreert, dit is een taak van het Kadaster, echter indien de periodieke hypotheekbetalingen niet verricht worden, dan wordt dit wel door het Bureau voor de Kredietregistratie geregistreerd. In tegenstelling tot wat veel mensen denken is het BKR niet in het leven geroepen om de consument dwars te zitten, maar puur om overfinanciering te voorkomen met alle problemen van dien. Meer dan 10,8 miljoen Nederlanders staan geregistreerd bij het BKR waarvan er iets meer dan 900.000 een negatieve  BKR registratie hebben, dat betekent dat ze op een of ander moment betalingsachterstand hebben opgelopen. Hierdoor krijgt men een zogenaamde Achterstands of Bijzonderheidscodes. Lees hier meer over lenen negatieve BKR registratie.Wat doet het BKR te Tiel ?

De keuze voor Tiel als vestigingsplaats van het Bureau voor de Krediet Registratie heeft geen andere reden dan een redelijk centrale locatie in Nederland waar op dat moment de voorkeur op is gevallen. Het Bureau Krediet Registratie, kortweg BKR, informeert aangesloten organisaties (deelnemers) over kredieten en gsm-abonnementen die consumenten hebben afgesloten bij hen. Deze belangrijke informatie helpt de deelnemers bij hun afweging of het verantwoord is om een nieuw krediet of gsm-abonnement te verstrekken aan de aanvragers. Hierdoor helpt de Stichting BKR Tiel om de krediet- en betalingsrisico's te beperken en overcreditering en andere zorgelijke schuldsituaties te voorkomen. Op deze manier dragen het Bureau voor de Krediet Registratie  (BKR) bij aan een maatschappelijk verantwoorde financiele dienstverlening in Nederland. Zeker in tijden van een kredietcrisis wordt het nut van het BKR bewezen : indien in Amerika een dergelijke organisatie had bestaan dan zouden er veel minder ongedekte hypotheken c.q. Woningleningen zijn verstrekt aan de burgers. Belangrijk is echter wel om te vermelden dat het BKR geen hypotheken registreert, dit is een taak van het Kadaster, echter indien de periodieke hypotheekbetalingen niet verricht worden, dan wordt dit wel door het Bureau voor de Kredietregistratie geregistreerd. In tegenstelling tot wat veel mensen denken is het BKR niet in het leven geroepen om de consument dwars te zitten, maar puur om overfinanciering te voorkomen met alle problemen van dien. Meer dan 10,8 miljoen Nederlanders staan geregistreerd bij het BKR waarvan er iets meer dan 900.000 een negatieve  BKR registratie hebben, dat betekent dat ze op een of ander moment betalingsachterstand hebben opgelopen. Hierdoor krijgt men een zogenaamde Achterstands of Bijzonderheidscodes. Lees hier meer over lenen negatieve BKR registratie. Bij een persoonlijke lening staan de looptijd en het rentepercentage vast. Vrijwel altijd hanteert de kredietverstrekker een annuïteitenschema. De maximale looptijd zonder onderpand loopt, afhankelijk van de geldaanbieder, uiteen van vijf tot tien j aar. Wordt de persoonlijke lening gebruikt voor de aankoop van een goed met een langere levensduur, bijvoorbeeld een pleziervaartuig, een stacaravan of voor woningverbetering, dan zijn de mogelijkheden voor de persoonlijke lening wat ruimer.

Bij het BKR is bekend welke krediet of gsm-abonnement u op dit moment hebt lopen en welk

u de afgelopen vijf jaar hebt gehad.


De volgende persoonlijke gegevens worden van u geregistreerd :


• Geboortenaam

• Voorletter(s)

• Geboortedatum

• Adres

• Postcode en woonplaats

• het geleende bedrag of het bedrag dat u maximaal mag besteden;

• het moment waarop de overeenkomst inging;

• de maand waarin volgens afspraak met de deelnemer de overeenkomst volledig moet zijn    

  afgelost;

• de maand waarin de overeenkomst daadwerkelijk is beëindigd;

• het soort overeenkomst.

•  eventuele bijzonderheden gedurende de looptijd van de overeenkomst.


Lees hier hier meer over geld lenen BKR notering.

Welke gegevens registreert het BKR Tiel ?