Wellicht is een combinatie met banksparen iets voor u ? Het BKR Tiel registreert alle consumptieve leningen en GSM Abonnementen. Meer dan 10,8 miljoen Nederlanders zijn geregistreerd waarvan 900.000 een negatieve registratie hebben. Huurkoop Auto : een methode om auto te rijden zonder BKR registratie

Online-lenen-specialist.nl © . Linkpartners | Sitemap | Lees onze Disclaimer

Zorg dat u weet waar u over praat. Kijk ook eens naar Informatie Geld Lenen
Zorg dat u weet waar u over praat. Lees de onderdelen  goed door. Online geld lenen. Informatie Geld Lenen. BKR Krediet. Gratis Geld Lenen Offerte. Twijfel niet, maar vraag gratis en vrijblijvend offertes aan voor geldleningen Gratis en vrijblijvend hypotheek offertes aanvragen

“Geldlenen BKR notering”

Waarom  u bij een verkrijgen van een geldlening genoteerd bij het BKR  

Bijna elke geldaanbieder is aangesloten bij het Bureau voor Kredietregistratie te Tiel. De afspraak tussen de leden is dat elke verstrekte lening van boven de € 500 voor een periode van langer dan 3 maanden geregistreerd c.q. genoteerd wordt bij het BKR. Deze zogenaamde geldlenen BKR notering is niet hetzelfde als een negatieve BKR registratie. Een normale of registratie heeft geen enkel nadelig gevolg voor uzelf of voor uw toekomstige leen mogelijkheden. Pas bij het niet nakomen van betalingsverplichtingen kunt u problemen krijgen.

Het Team van Online Lenen Specialist.nl

Bij een persoonlijke lening staan de looptijd en het rentepercentage vast. Vrijwel altijd hanteert de kredietverstrekker een annuïteitenschema. De maximale looptijd zonder onderpand loopt, afhankelijk van de geldaanbieder, uiteen van vijf tot tien j aar. Wordt de persoonlijke lening gebruikt voor de aankoop van een goed met een langere levensduur, bijvoorbeeld een pleziervaartuig, een stacaravan of voor woningverbetering, dan zijn de mogelijkheden voor de persoonlijke lening wat ruimer.

Recht van Inzage


U hebt het recht om uw eigen gegevens in te zien, het 'recht van inzage'. U kunt uw gegevens opvragen bij iedere bank in Nederland, ook als u hier geen klant bent. Wanneer u inzage wil doen in uw gegevens zult u zich persoonlijk moeten identificeren, het is dus niet mogelijk om voor andere mensen inzage te doen.


Procedure opvragen gegevens


Het opvragen van uw gegevens bij een bank werkt als volgt:


Bij iedere bank in Nederland ligt de consumentenbrochure 'Wat doet BKR voor mij?' Aan deze brochure is een aanvraagformulier gehecht waarmee u uw gegevens kunt opvragen. Dit aanvraagformulier vult u in.

U overhandigt het ingevulde formulier aan de bankmedewerker en legitimeert zich met een geldig identiteitsbewijs. U betaalt de medewerker € 4,50. Dit zijn de kosten voor het doen van een inzage.

De bank stuurt het ingevulde aanvraagformulier naar BKR. Normaal gesproken ontvangt u binnen vijf werkdagen het gevraagde overzicht op het opgegeven thuisadres.


Opvragen van uw persoonlijke BKR dossier

ijna elke geldaanbieder is aangesloten bij het Bureau voor Kredietregistratie te Tiel. De afspraak tussen de leden is dat elke verstrekte lening van boven de € 500 voor een periode van langer dan 3 maanden geregistreerd c.q. genoteerd wordt bij het BKR. Deze zogenaamde geldlenen BKR notering is niet hetzelfde als een negatieve BKR registratie....... Bij een persoonlijke lening staan de looptijd en het rentepercentage vast. Vrijwel altijd hanteert de kredietverstrekker een annuïteitenschema. De maximale looptijd zonder onderpand loopt, afhankelijk van de geldaanbieder, uiteen van vijf tot tien j aar. Wordt de persoonlijke lening gebruikt voor de aankoop van een goed met een langere levensduur, bijvoorbeeld een pleziervaartuig, een stacaravan of voor woningverbetering, dan zijn de mogelijkheden voor de persoonlijke lening wat ruimer.


U kunt uw gegevens ook in Tiel ophalen. Maakt u dan wel minstens drie dagen van te voren telefonisch een afspraak met de afdeling Inlichtingen & Inzage. Alleen zo kan het BKR ervoor zorgen dat u uw gegevens direct kunt meenemen. Net als bij de bank is het betalen van € 4,50 en legitimeren verplicht. Het kantoor is op werkdagen open voor bezoek van 9.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur.


Wilt u weten welke deelnemers de afgelopen 12 maanden naar uw gegevens hebben geïnformeerd? Een overzicht van deze gegevens kunt u opvragen door een brief te sturen naar BKR, afdeling Inlichtingen & Inzage, postbus 6080, 4000 HB Tiel onder vermelding van 'Protocol Inzage'. Bij de brief voegt u een kopie van een geldig legitimatiebewijs. Net als het gegevensoverzicht betaalt u voor dit overzicht € 4,50.

Inzageprocedure bij verblijf in buitenland.


U kunt ook vanuit het buitenland uw gegevens bij BKR opvragen. Hiervoor geldt een aparte procedure. Voor meer informatie over deze procedure neemt u contact op met onze afdeling Inlichtingen & Inzage. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 via telefoonnummer +31 (0)344 - 61 60 41.

Is telefonische of internet opvraging mogelijk ?


Het is helaas niet mogelijk om via telefoon uw gegevens op te vragen. Om inzage te doen moet u zich namelijk identificeren. Dit om te voorkomen dat uw gegevens in verkeerde handen vallen. Ook via internet kunt u geen inzage doen. Hiervoor vindt het BKR de mogelijke beveiliging niet toereikend. BKR beschikt namelijk niet over een uniek gegeven waarmee het BKR via internet uw identiteit kan vastleggen, zoals het burgerservicenummer of DigiD. Beide identificatiemogelijkheden mogen uitsluitend door overheidsinstellingen worden gebruikt. BKR is geen overheidsinstelling en heeft daarom niet de beschikking over het burgerservicenummer of de DigiD-functionaliteit.Ophalen dossier bij BKR Tiel