Wellicht is een combinatie met banksparen iets voor u ? Het BKR Tiel registreert alle consumptieve leningen en GSM Abonnementen. Meer dan 10,8 miljoen Nederlanders zijn geregistreerd waarvan 900.000 een negatieve registratie hebben. Huurkoop Auto : een methode om auto te rijden zonder BKR registratie

Online-lenen-specialist.nl © . Linkpartners | Sitemap | Lees onze Disclaimer

Zorg dat u weet waar u over praat. Kijk ook eens naar Informatie Geld Lenen
Zorg dat u weet waar u over praat. Lees de onderdelen  goed door. Online geld lenen. Informatie Geld Lenen. BKR Krediet. Gratis Geld Lenen Offerte. Twijfel niet, maar vraag gratis en vrijblijvend offertes aan voor geldleningen Gratis en vrijblijvend hypotheek offertes aanvragen

“Lenen Negatieve BKR Codering”

Waarom  lenen met een negatieve BKR Codering zeer moeilijk is  

Indien een consument een negatieve BKR registratie op zijn of haar naam heeft, dan betekent het dat er een bepaalde achterstands of bijzonderheidscode of zelfs meerdere codes zijn toegekend door het BKR in het verleden. Deze codes blijven 5 jaar staan na het aflossen van de betreffende lening. Het betekent dat mensen bij voorgaande financieringen afbetalingsproblemen c.q. -achterstanden hebben gehad, waardoor financiers veel moeilijker doen over het verstrekken van nieuwe leningen. Lees hieronder verder.

Het Team van Online Lenen Specialist.nl

Bij een persoonlijke lening staan de looptijd en het rentepercentage vast. Vrijwel altijd hanteert de kredietverstrekker een annuïteitenschema. De maximale looptijd zonder onderpand loopt, afhankelijk van de geldaanbieder, uiteen van vijf tot tien j aar. Wordt de persoonlijke lening gebruikt voor de aankoop van een goed met een langere levensduur, bijvoorbeeld een pleziervaartuig, een stacaravan of voor woningverbetering, dan zijn de mogelijkheden voor de persoonlijke lening wat ruimer.

Circa 94% van de consumenten die bij BKR bekend is, komt zonder problemen de betalingsverplichtingen na. Een deelnemer die informeert naar hun gegevens, ziet dat zij altijd stipt aan hun betalingsverplichtingen hebben voldaan. Slechts 6% van alle consumenten die bij het Bureau voor de Krediet Registratie bekend is, heeft moeite met terugbetalen. Zij zijn genoodzaakt om betaaltermijnen uit te stellen.


Het Bureau van de Krediet Registratie in Tiel heeft enkel een registrerende functie en heeft ook geen winstdoelstelling als Stichting zijnde. De primaire verantwoordelijkheid om u te screenen ligt bij de geldverstrekkende organisatie. Ook het doorgeven en laten registreren van de aan u verstrekte consumptieve lening of GSM abonnement is een keuze van de geldaanbieder. In de praktijk heeft een geldaanbieder echter geen voordeel om u niet te screenen of te laten registeren : het is een ieder tenslotte duidelijk wat het effect is om slechte of ongedekte leningen te verstrekken aan consumenten : omvallen van banken en uiteindelijk een kredietcrisis.

BKR : te laat betaald, wat nu ?

Bij een persoonlijke lening staan de looptijd en het rentepercentage vast. Vrijwel altijd hanteert de kredietverstrekker een annuïteitenschema. De maximale looptijd zonder onderpand loopt, afhankelijk van de geldaanbieder, uiteen van vijf tot tien j aar. Wordt de persoonlijke lening gebruikt voor de aankoop van een goed met een langere levensduur, bijvoorbeeld een pleziervaartuig, een stacaravan of voor woningverbetering, dan zijn de mogelijkheden voor de persoonlijke lening wat ruimer. Bij een persoonlijke lening staan de looptijd en het rentepercentage vast. Vrijwel altijd hanteert de kredietverstrekker een annuïteitenschema. De maximale looptijd zonder onderpand loopt, afhankelijk van de geldaanbieder, uiteen van vijf tot tien j aar. Wordt de persoonlijke lening gebruikt voor de aankoop van een goed met een langere levensduur, bijvoorbeeld een pleziervaartuig, een stacaravan of voor woningverbetering, dan zijn de mogelijkheden voor de persoonlijke lening wat ruimer.

Betalingsachterstanden of andere onregelmatigheden die ontstaan tijdens de looptijd van een overeenkomst worden in ons bestand weergegeven met de codes 'A' (van Achterstand) en 'H' (van Herstel) en bijzonderheidscodes. Deze codes geven op neutrale wijze aan wat er aan de hand is, zonder een oordeel te geven.

Bijzonderheidscodes


   * Naast de 'A' en de 'H' kennen wij nog vier bijzonderheidscodes die aangeven dat er iets aan de hand is.

   * Code 1: Er is een aflossings- of schuldregeling getroffen, nadat de achterstandssituatie is ontstaan.

   * Code 2: De (restant) vordering is opeisbaar gesteld.

   * Code 3: Er is een bedrag van €250 of meer afgeboekt. Slechts wanneer een boeking tegen finale

                   kwijting plaatsvindt, moet tegelijkertijd met de code 3 een einddatum worden gemeld. In andere

                   gevallen wordt geen einddatum gemeld.

   * Code 4:De kredietnemer bleek/blijkt onbereikbaar.


In tegenstelling tot Achterstands- en Herstelmeldingen geldt voor het aanmelden van bijzonderheidscodes geen wachttijd. Deelnemers zijn niet verplicht u vooraf aan te kondigen dat zij een bijzonderheidscode melden bij het BKR. Lenen Negatieve BKR Codering


Wilt u lenen zonder een BKR screening of BKR registratie. Kijk dan eens hier.


Wat zijn achterstands en bijzonderheidscodes ?