Wellicht is een combinatie met banksparen iets voor u ? Het BKR Tiel registreert alle consumptieve leningen en GSM Abonnementen. Meer dan 10,8 miljoen Nederlanders zijn geregistreerd waarvan 900.000 een negatieve registratie hebben. Huurkoop Auto : een methode om auto te rijden zonder BKR registratie

Online-lenen-specialist.nl © . Linkpartners | Sitemap | Lees onze Disclaimer

Zorg dat u weet waar u over praat. Kijk ook eens naar Informatie Geld Lenen
Zorg dat u weet waar u over praat. Lees de onderdelen  goed door. Online geld lenen. Informatie Geld Lenen. BKR Krediet. Gratis Geld Lenen Offerte. Twijfel niet, maar vraag gratis en vrijblijvend offertes aan voor geldleningen Gratis en vrijblijvend hypotheek offertes aanvragen

“Lenen zonder BKR Registratie”

Hoe u kunt lenen zonder BKR registratie  

Zoals eerder is vermeld, registreert het BKR alleen meldingen indien ze door de leden expliciet aangemeld worden. Ook indien er een leningovereenkomst wordt aangegaan met geldverstrekkers die geen deelnemer zijn in het BKR, bijvoorbeeld buitenlandse geldverstrekkers,  worden deze geldleningen niet geregistreerd. Daarnaast moet de lening hoger zijn dan € 500, voor minstens een periode van 3 maanden verstrekt worden en moet de lener een natuurlijk persoon zijn. Is het mogelijk : Lenen zonder BKR Registratie ? Lees verder.

Het Team van Online Lenen Specialist.nl

Bij een persoonlijke lening staan de looptijd en het rentepercentage vast. Vrijwel altijd hanteert de kredietverstrekker een annuïteitenschema. De maximale looptijd zonder onderpand loopt, afhankelijk van de geldaanbieder, uiteen van vijf tot tien j aar. Wordt de persoonlijke lening gebruikt voor de aankoop van een goed met een langere levensduur, bijvoorbeeld een pleziervaartuig, een stacaravan of voor woningverbetering, dan zijn de mogelijkheden voor de persoonlijke lening wat ruimer.

de algemene regel is dat bij het aangaan van een kredietovereenkomst


* u hier tenminste drie maanden over kan beschikken;

* het geleende bedrag minimaal €500 en maximaal €125.000 is;

* en de overeenkomst is verstrekt aan een natuurlijk persoo


Indien u een lening wilt die lager is dan € 500 of een kortere looptijd heeft dan drie maanden, voldoet uw lening niet aan de algemene regel voor kredietregistratie bij het BKR. Naar alle waarschijnlijkheid - afhankelijk van de deelnemer - wordt uw lening dan niet geregistreerd.


Leningen die lager zijn dan € 500 of rond de € 500, de zogenaamde minilening, of voorschot lening genoemd vallen niet onder die eis en zijn daarom ook uitermate populair

Algemene regel : registratie BKR krediet indien :

Bij een persoonlijke lening staan de looptijd en het rentepercentage vast. Vrijwel altijd hanteert de kredietverstrekker een annuïteitenschema. De maximale looptijd zonder onderpand loopt, afhankelijk van de geldaanbieder, uiteen van vijf tot tien j aar. Wordt de persoonlijke lening gebruikt voor de aankoop van een goed met een langere levensduur, bijvoorbeeld een pleziervaartuig, een stacaravan of voor woningverbetering, dan zijn de mogelijkheden voor de persoonlijke lening wat ruimer. Bij een persoonlijke lening staan de looptijd en het rentepercentage vast. Vrijwel altijd hanteert de kredietverstrekker een annuïteitenschema. De maximale looptijd zonder onderpand loopt, afhankelijk van de geldaanbieder, uiteen van vijf tot tien j aar. Wordt de persoonlijke lening gebruikt voor de aankoop van een goed met een langere levensduur, bijvoorbeeld een pleziervaartuig, een stacaravan of voor woningverbetering, dan zijn de mogelijkheden voor de persoonlijke lening wat ruimer.


Alleen u en de organisaties die bij het BKR zijn aangesloten kunnen informeren naar uw gegevens in het Centraal Krediet Informatiesysteem (CKI). Deze organisaties zijn de zogenaamde BKR deelnemers of leden. Een organisatie moet voldoen aan een aantal voorwaarden om lid te worden. Zo moet men bijvoorbeeld bedrijfsmatig actief zijn op het gebied van kredietverlening aan natuurlijke personen. Eén van de overige voorwaarden is dat de organisatie kredieten, kredietfaciliteiten of gsm-abonnementen verstrekt voor eigen rekening en risico.


Op dit moment zijn er 224 organisaties aangesloten bij het Bureau voor de Krediet Registratie. Samen met hun kantoren en filialen kunnen deze vanuit ruim 4.000 vestigingen CKI raadplegen. Hiervoor gelden strengeBeslist het Bureau voor de Krediet Registratie of ik een krediet krijg?


Nee, het BKR beslist niet of u een krediet of gsm-abonnement krijgt. Dit beslist de deelnemer bij wie u de aanvraag hebt gedaan. Op basis van alle beschikbare informatie maakt die organisatie een afweging of het verstrekken van een krediet of gsm-abonnement aan u verantwoord is. Dit doet hij niet uitsluitend op basis van de BKR-informatie. Om een goede afweging te maken heeft de deelnemer ook gegevens nodig over bijvoorbeeld uw inkomen, woonlasten en gezinssituatie. Deze gegevens zijn niet bij het BKR bekend.Lees ook het onderdeel minilening, een snel te verkrijgen voorschotlening zonder bkr registratie.

Wie mogen mijn gegevens bij het BKR opvragen ?