Wellicht is een combinatie met banksparen iets voor u ? Het BKR Tiel registreert alle consumptieve leningen en GSM Abonnementen. Meer dan 10,8 miljoen Nederlanders zijn geregistreerd waarvan 900.000 een negatieve registratie hebben. Huurkoop Auto : een methode om auto te rijden zonder BKR registratie

Online-lenen-specialist.nl © . Linkpartners | Sitemap | Lees onze Disclaimer

Zorg dat u weet waar u over praat. Kijk ook eens naar Informatie Geld Lenen
Zorg dat u weet waar u over praat. Lees de onderdelen  goed door. Online geld lenen. Informatie Geld Lenen. BKR Krediet. Gratis Geld Lenen Offerte. Twijfel niet, maar vraag gratis en vrijblijvend offertes aan voor geldleningen Gratis en vrijblijvend hypotheek offertes aanvragen

“Minilening”

Waarom  een minilening een goede korte termijn oplossing is  

U kent het vast wel : aan het einde van de maand voordat uw salaris weer gestort wordt, zit u een beetje krap. Of : onverwacht gaat de wasmachine kapot en u zit wel met drie kleine kinderen dus u hebt snel een oplossing nodig. Of : u komt die geweldige aanbieding voor een nieuw Plasmascherm tegen, maar hebt het geld even niet beschikbaar. Dit zijn situaties waarvoor de zogenaamde minilening in het leven is geroepen: een kortlopende lening van maximaal € 750 met minimale administratieve procedures: binnen 10 tot 20 minuten staat het op uw rekening.

Het Team van Online Lenen Specialist.nl

Bij een persoonlijke lening staan de looptijd en het rentepercentage vast. Vrijwel altijd hanteert de kredietverstrekker een annuïteitenschema. De maximale looptijd zonder onderpand loopt, afhankelijk van de geldaanbieder, uiteen van vijf tot tien j aar. Wordt de persoonlijke lening gebruikt voor de aankoop van een goed met een langere levensduur, bijvoorbeeld een pleziervaartuig, een stacaravan of voor woningverbetering, dan zijn de mogelijkheden voor de persoonlijke lening wat ruimer.

Er zijn verschillende namen in omloop voor kortlopende leningen, zoals een voorschot lening, een minilening of een ’voorschotje‘, maar in feite gaat het allemaal om dezelfde leningvorm. Dit soort leningen hebben de volgende kenmerken:

• maximaal bedrag circa € 750

• aanvraagprocedure eenvoudig en snel

• aanvragen via internet, telefoon of sms

• administratieve rompslomp minimaal

• binnen 10 tot 20 minuten geld op de rekening

• meestal geen BKR screening of controle

• geen BKR registratie omdat het een te laag bedrag betreft en het korter dan 3 maanden geleend wordt

• binnen maximaal 3 maanden moet de voorschotlening terugbetaald worden

• bedoeld voor tijdelijke financiering (zie ook volgende paragraaf)

Wat is een voorschot lening ?

Meest gebruikte redenen voor het afsluiten van een minilening : Bij een persoonlijke lening staan de looptijd en het rentepercentage vast. Vrijwel altijd hanteert de kredietverstrekker een annuïteitenschema. De maximale looptijd zonder onderpand loopt, afhankelijk van de geldaanbieder, uiteen van vijf tot tien j aar. Wordt de persoonlijke lening gebruikt voor de aankoop van een goed met een langere levensduur, bijvoorbeeld een pleziervaartuig, een stacaravan of voor woningverbetering, dan zijn de mogelijkheden voor de persoonlijke lening wat ruimer.

De mini-lening wordt vaak gebruikt voor het op kunnen vangen van tekorten aan het einde van de maand of voor het financieren van onverwachte gebeurtenissen. Door het gemak van aanvragen van de minilening zonder administratieve rompslomp, BKR registraties of wat dan ook, kan het geld vaak binnen 20 minuten of zelfs sneller op uw rekening staan. Binnen uiterlijk 3 maanden moet u deze wel weer terugbetalen, maar u heeft in ieder geval a. Direct beschikking over geld (maximaal € 750) en drie maanden de tijd om het terug te betalen. Vanzelfsprekend betaalt u ook rente en administratiekosten voor een minilening.


Meest gebruikte redenen voor het afsluiten van een minilening :

overbruggen van een moeilijke periode aan het einde van de maand

• aanbetaling of volledige financiering van een reis of vakantie

• aanschaf van een lcd scherm en home cinema set

• aanschaf van een goedkope gebruikte auto

• vervangen van de wasmachine of vaatwasmachine

• financieren van een onverwachte uitgave als een rioolreparatie of rioolvervanging

• aantrekkelijke kortlopende aanbieding zoals een nieuw bankstel of tafel of koelkast


U moet zich er wel bewust van zijn dat het gemak waarmee men een minilening kan afsluiten ook een gevaar kan betekenen indien u niet verstandig omgaat met dit soort beslissingen. Elke lening, hoe klein dan ook dient u wel een keer terug te betalen en een minilening moet u binnen uiterlijk weken tot enkele maanden terugbetalen. Het BKR is er niet voor niets: ultieme doelstellingen daarvan zijn zowel de leden voor verlies te behoeden als de consumenten voor overfinanciering. Een minilening kan verstrekt worden ongeacht de eventuele negatieve registratie bij het BKR en is derhalve aantrekkelijk, echter nogmaals u moet wijs omgaan met dit soort mogelijkheden voordat u uzelf en uw gezin schade zou berokkenen.

Wat kunt u doen met een mini-lening ?